Tietoa Talas Electricistä

Keitä olemme

Talas Electric on suomalainen teknologiayritys, joka perustettiin vuonna 2015. Talas keskittyy parantamaan tuottavuutta parantamalla sähkömoottoreiden ennakoivaa kunnossapitoa. Tämän seurauksena saavutetaan parempi kestävyys ja energiatehokkuus. Talasin laitteet on suunniteltu, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Talas Electricin tärkein tuote on Talas Measurer. Measurer on maailman ainoa laite, joka seuraa automaattisesti vuorauksen eristysvastusta AC- ja DC-moottoreissa. Measurerin avulla käyttäjät voivat seurata eristysvastuksen kehitystä Internetin kautta mistä tahansa tietokoneesta tai älylaitteesta. Pienentynyt käämityksen eristysvastus on yksi yleisimmistä syistä odottamattomiin sähkömoottoreiden vaurioihin kosteissa olosuhteissa. Talas Electricilla on myös muita innovatiivisia mittalaitteita kehitteillä Talas Measurerin lisäksi.

Ydintiimi

 

Seppo Hatunen

CEO and Sales

Joni Uutela

Technical Specialist

 

Ville Halonen

Technical Consultant

 

Matti Myllymäki

Finance Consultant


Talas Electric Oy:n tuotteiden kaupallistaminen ja tuotekehityksen jatkaminen

Projektin tavoitteena on kehittää Talas Electric Oy:n valmistamien tuotteiden myyntiä ja samalla löytää kansainvälisiä myyntikanavia. Päivitä tärkeimpien teknologioiden IPR-strategia ja kaupallista sekä markkinoi merkittäviä tuoteinnovaatioita. Lisäksi kehitysprojektin tavoitteena on edelleen kehittää yrityksen teknologioita ja laajentaa nykyistä ratkaisua sopimaan myös jatkuvan käytön sähkömoottorien kunnossapidon tarpeisiin.

 

       

fiFinnish
Powered by TranslatePress